Arvosana: 9.4 /10

  • Sisällä oleva ritilä erottelee paakut puhtaasta hiekasta vessaa kääntämällä.
  • Ei vaadi paristoja tai muita virtalähteitä.
  • Mitat yhteensä: P 57 x L 50 x K 47 cm
  • Sisämitat ritilä mukaan lukien: P 35 x L 41 x K 46 cm
  • Värit:pohjalaatikko: vaaleanharmaa, kansi: kyyhkynharmaa.

Hinta nyt:

88.99 €

Omega Paw Roll’n Clean on innovatiivinen kissanvessa, joka mullistaa siivousrutiinit tarjoamalla nopean ja vaivattoman puhdistusprosessin. Tämä automaattinen kissanvessa ei vaadi paristoja tai muita virtalähteitä toimiakseen. Käyttö on yksinkertaista: käännä vessaa pyöristetyn pohjan varassa oikealle, kunnes sen yläosa koskettaa lattiaa, ja palauta se sitten alkuperäiseen asentoonsa.

Omega Paw Roll’n Clean on innovatiivinen kissanvessa, joka mullistaa siivousrutiinit tarjoamalla nopean ja vaivattoman puhdistusprosessin. Tämä älykäs design eliminoi tarpeen käyttää hiekkalapiota tai muita siivousvälineitä. Sen huolellisesti suunniteltu mekanismi mahdollistaa vessan päivittäisen puhdistuksen vaivattomasti, pitäen sen aina raikkaana.

Käyttö on yksinkertaista: käännä vessaa pyöristetyn pohjan varassa oikealle, kunnes sen yläosa koskettaa lattiaa, ja palauta se sitten alkuperäiseen asentoonsa. Kallistamalla kevyesti vasemmalle, puhdas hiekka jakautuu tasaisesti takaisin alustalle. Vessan sisäinen ritilä erottaa kätevästi paakut puhtaasta hiekasta, jättäen jätökset erilliseen jätesäiliöön.

Kun on aika tyhjentää jätesäiliö, se onnistuu helposti vetämällä säiliötä kahvasta. Säiliön puhdistaminen on hygieenistä ja yksinkertaista. Omega Paw Roll’n Clean on suunniteltu toimimaan erinomaisesti niin paakkuuntuvan kuin silikaattisenkin kissanhiekan kanssa. Sen ylä- ja alaosa pysyvät tukevasti yhdessä muoviklipsien avulla, ja otekupit tekevät laitteen käsittelystä helppoa. Lisäksi, tämä kissanvessa ei vaadi paristoja tai muita virtalähteitä toimiakseen.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita