Arvosana: 9.5 /10

  • Terveysmonitorin sisäänrakennettu sensori valvoo kuinka usein kissa käyttää vessaa.
  • Säännöllinen puhdistussykli.
  • Helppo ja ympäristöystävällinen jätteiden hävitys.
  • Mitat: kokonaismitat: P 55,5 x L 37 x K 6 cm, jäteastia: P 15 x L 35,5 x K 5,5 cm.
  • Väri: harmaa/valkoinen.

Hinta nyt:

241.99 €

PetSafe® ScoopFree® on itsepuhdistuva kissanvessa, joka tuo mukanaan vallankumouksellisen muutoksen lemmikkien hygieniatuotteisiin. Sisäänrakennettu terveysmonitori seuraa kissan vessankäyttöä ja näyttää tiedot, jotka voit tarvittaessa jakaa eläinlääkärin kanssa.

PetSafe® ScoopFree® on itsepuhdistuva kissanvessa, joka tuo mukanaan vallankumouksellisen muutoksen lemmikkien hygieniatuotteisiin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on kertakäyttöinen astia, joka sisältää laadukasta silikaattista kissanhiekkaa. Tämä hiekka on erittäin imukykyistä, vähentäen tarvetta täydentää hiekkaa jopa 90 prosenttia verrattuna perinteisiin kissanvessoihin. Lisäksi hiekka on 99 % pölytöntä, mikä auttaa pitämään sekä kissanvessan että ympäröivän tilan puhtaampana.

Kissanvessan automaattinen puhdistusjärjestelmä käynnistyy 20 minuuttia käytön jälkeen, siirtäen kiinteät jätteet erilliseen, sinetöityyn jäteastiaan. Tämä ominaisuus vapauttaa sinut päivittäisestä puhdistusvaivasta. Lisäksi, sisäänrakennettu terveysmonitori seuraa kissan vessankäyttöä ja näyttää tiedot, jotka voit tarvittaessa jakaa eläinlääkärin kanssa.

Kissanvessan suuri suojakupu tarjoaa lemmikille yksityisyyttä ja estää samalla hajujen leviämisen sekä hiekan kulkeutumisen vessan ulkopuolelle. Tämä pitää ympäristön siistinä ja hygieenisenä. PetSafe® ScoopFree® on hiljainen käytössä, mutta tehokas, ja sen mukana tulee adapteri, jossa on kolme erilaista pistoketta (EU, UK, AU), joten se sopii käytettäväksi monenlaisissa sähköverkoissa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: itsepuhdistuvan kissanvessan, vara-astian, 2,04 kg sinistä silikaattista kissanhiekkaa, adapterin ja käyttöohjeet.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita