Arvosana: 9.2 /10

  • Hygieniasulkija estää hajujen leviämisen, pitää kodin raikkaana.
  • Suuri tilavuus, harvemmat tyhjennykset, lisää käyttömukavuutta.
  • Moderni design, helppo puhdistaa, sopii jokaiseen kotiin.

Hinta nyt:

25.49 €

LittyCat-kissanhiekkaroskis: Hygieeninen, hajuton ja tyylikäs ratkaisu kissanvessan ylläpitoon. Helppokäyttöinen, tilava ja moderni – pidä kotisi raikkaana ja siistinä vaivattomasti.


LittyCat-kissanhiekkaroskis on innovatiivinen ratkaisu kissanvessan hygieeniseen ylläpitoon. Tämä saksalainen tuote on suunniteltu erityisesti pitämään pahat hajut poissa, tarjoten samalla käytännöllisen ja esteettisesti miellyttävän tavan säilyttää kissanvessan sisältöä. Roskiksen nokkela hygieniasulkija mahdollistaa likaantuneen hiekan siirtämisen ämpäriin yksinkertaisella napinpainalluksella, jolloin hiekka jää ilmatiiviiseen monikerroksiseen kalvoputkeen, estäen hajujen leviämisen huoneilmaan.

LittyCat-kissanhiekkaroskis koostuu roskaämpäristä, kalvoputkipakkauksesta ja hiekkalapiosta, jotka yhdessä muodostavat kattavan järjestelmän kissanvessan siivoamiseen. Ämpäri on suunniteltu modernin näköiseksi ja se on tilavuudeltaan riittävä, vähentäen tarvetta päivittäisille käynneille jäteastialla. Hiekkalapio on kätevästi sijoitettavissa kotelonsa molemmille puolille, mikä lisää käyttömukavuutta.

LittyCatin monikerroskalvoteknologia on suunniteltu optimaalisesti hajujen sulkemiseen sisäänsä, ja sen mekaaninen sekä magneettinen sulkumekanismi tarjoaa kaksinkertaisen suojan hajuja vastaan. Ämpärin suuri tilavuus mahdollistaa sen, että se tulee tyhjentää vain noin kahden viikon välein yhden kissan taloudessa. Lisäksi kalvoputkipakkaus on suunniteltu kestämään noin kaksi kuukautta, mikä tekee tuotteesta taloudellisen vaihtoehdon.

LittyCat-kissanhiekkaroskiksen käyttö on yksinkertaista ja se toimii yksikätisesti. Sen hoito on helppoa; pyyhitään kostealla liinalla ja saippualiuoksella. Tuote on saatavilla valkoisena ja harmaana, ja sen muovimateriaali on kestävää. Mitat ovat käytännölliset, ja tuotteen paino on noin 2 kg. Toimituspakkaukseen sisältyy roskaämpäri, jalusta, täyttöpakkaus, hiekkalapio ja lapiopidike, tarjoten kaiken tarvittavan kissanvessan siistinä pitämiseen.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita