kissaverkko parvekkeelle

Kissaverkko parvekkeelle – asennus ja hyödyt

Asutko kerrostalossa ja haluaisit antaa kissasi ulkoilla parvekkeella? Parveke voi olla kissallesi mielenkiintoinen ulkoilutila, jossa se voi tutkia ympäristöä ja nauttia raikkaasta ilmasta. Kuitenkin parvekkeen korkeus ja avoin rakenne voivat aiheuttaa turvallisuusriskejä lemmikillesi. Tässä juuri kissaverkko parvekkeelle astuu kuvaan, tarjoten sekä turvallisuutta että vapautta kissallesi.

Kissaverkot parvekkeille ovat erityisesti suunniteltuja verkkorakenteita, jotka asennetaan parvekkeen rajoille estämään kissaa putoamasta tai pääsemästä ulos. Nämä verkot ovat yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten nailonista ja ne tarjoavat riittävän kestävyyden pitääkseen kissasi turvassa.

Puremista kestävä parvekeverkko, oliivinvihreä

 • Rautalangalla vahvistettu: kestää puremista
 • Tiivis solmujen väli 3 x 3 cm, joten sopii myös kissanpennuille ja pienille kissoille.
 • Kestää UV-säteitä ja kulumista
 • Ei sisällä haitallisia aineita
 • Leikkaa parvekeverkon saksilla sopivan kokoiseksi
 • Kiinnitystarvikkeet ja asennusohje mukana pakkauksessa

 • Hyvä verkko ikkunoiden ja parvekkeiden huomaamattomaan suojaamiseen
 • Solmujen väli 3 x 3 cm
 • Kestää UV-säteitä ja kulumista
 • Ei sisällä haitallisia aineita
 • Pakkaus sisältää kiinnitysmateriaalit (koukut, tapit ja ankkurointinaru) sekä asennusohjeet.

 • Edullinen pakkaus sisältäen vihreän kissanverkon sekä yhden tai kaksi tankopakkausta verkon kiinnitystä varten.
 • Tankojen kiinnittämiseen ei tarvita poraa.
 • Kiinnitystanko 128 – 320 cm

Kissaverkko tuo turvallisuutta ulkoiluun

Kissaverkon asentaminen parvekkeelle tuo ensisijaisesti turvallisuutta kissan ulkoiluun. Parvekeverkko pelastaisikin monen kissan hengen. Jos kissan annetaan ulkoilla parvekkeella vapaasti eikä parveketta ole lasitettu tai siinä ole verkkoa putoamisriskin on aina suuri.

Verkkojen rakenne on suunniteltu siten, että ne kestävät kissan painon ja estävät sen pääsemästä ulos parvekkeelta tai putoamasta korkealta. Kissaverkot ovat myös yleensä UV-suojattuja, joten ne kestävät hyvin auringonvaloa ja säilyttävät lujuutensa pitkään.

Asentamalla kissaverkon parvekkeelle voit tarjota kissallesi mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja näkymistä parvekkeelta turvallisesti. Kissasi voi viettää aikaa parvekkeella ilman jatkuvaa valvontaa ja sinulla on mielenrauhaa tietäessäsi, että se on suojattu mahdollisilta vaaroilta.

Kissaverkko antaa kissallesi vapauden liikkua ja tutkia ympäristöä ilman, että sen täytyy olla rajoitettuna sisätiloihin.

kissaverkko parvekkeelle

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kissaverkko ei korvaa valvontaa. Vaikka kissasi olisi parvekkeella kissaverkon takana on suositeltavaa pitää sitä silmällä etenkin silloin, kun se on ensimmäistä kertaa parvekkeella tai jos siihen liittyy muita turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Kissaverkon tarkastaminen säännöllisesti mahdollisten vaurioiden tai heikkojen kohtien varalta on myös tärkeää, jotta voit taata kissasi turvallisuuden pitkällä aikavälillä.

Kissaverkko parvekkeelle on erinomainen investointi kissasi turvallisuuden varmistamiseksi. Turvallisuuden lisäksi kissaverkot tarjoavat myös vapauden kissallesi.

Ne luovat rajoitetun ulkoilutilan, jossa kissa voi nauttia auringosta ja raikkaasta ilmasta ilman, että sen täytyy olla jatkuvassa valvonnassa tai hihnassa. Kissaverkko antaa kissallesi mahdollisuuden tarkkailla ympäristöä, tutkia uusia tuoksuja ja seurata lintuja tai muita kiinnostavia liikkeitä.

Kissaverkkojen asentaminen on suhteellisen helppoa, ja niitä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina sopimaan erilaisiin parvekkeisiin. Verkot kiinnitetään yleensä parvekkeen kaiteisiin ja toisinaan myös kattoon, jotta kissasi ei voi päästä kiipeämään ylös ja yli.

On tärkeää varmistaa, että kissaverkon asennus tehdään huolellisesti ja turvallisesti, jotta kissasi ei voi päästä karkaamaan tai aiheuttaa vaaratilanteita itselleen.

Vinkkejä kissaverkon turvalliseen asentamiseen ja hyödyntämiseen parvekkeella

Kissaverkon asentaminen parvekkeelle vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta kissasi turvallisuus taataan. Tässä on muutamia vinkkejä kissaverkon turvalliseen asentamiseen ja sen käyttämiseen parvekkeella:

Valitse laadukas ja kestävä kissaverkko: Hanki korkealaatuinen kissaverkko, joka on valmistettu kestävästä materiaalista ja on suunniteltu erityisesti kissojen tarpeisiin. Verkon tulee olla vahvaa ja kestävää, jotta se kestää kissan painon ja kynsien ja hampaiden käyttöä.

Mittaa parvekkeen mitat huolellisesti: Ennen kissaverkon hankkimista ja asentamista, mittaa parvekkeen korkeus, leveys ja pituus tarkasti. Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean kokoisen verkon ja varmistamaan sen sopivuuden parvekkeellesi.

Kiinnitä kissaverkko tiukasti ja huolellisesti: Asenna kissaverkko tiukasti parvekkeen rajoille varmistaen, ettei kissallasi ole mahdollisuutta päästä sen läpi tai alta. Kiinnitä verkko huolellisesti ja varmista sen kestävyys.

Tarkasta ja huolla kissaverkko säännöllisesti: Kissan kynsimisen ja puremisen sekä sään vaikutuksesta kissaverkko saattaa vaurioitua ajan myötä. Tarkista säännöllisesti, ettei verkossa ole repeämiä, heikkoja kohtia tai irronneita kiinnityksiä. Korjaa tai vaihda vaurioitunut verkko tarvittaessa.

Älä jätä kissaa valvomatta parvekkeelle: Vaikka kissaverkko tarjoaa turvaa, on tärkeää olla valppaana ja valvoa kissaasi aina, kun se on parvekkeella. Varo muita mahdollisia riskejä, kuten ahtaita raapimispaikkoja tai teräviä esineitä, jotka saattavat aiheuttaa vaaraa.

Noudattamalla näitä vinkkejä ja ohjeita voit varmistaa kissasi turvallisuuden ja nauttia kissaverkon tarjoamasta rajoitetusta ulkoilutilasta parvekkeella. Kissasi voi nauttia ulkoilmasta ja näkymistä turvallisesti, kun olet huolehtinut asianmukaisesta asennuksesta ja käytöstä.

kissaverkko parvekkeelle

Rajoitettu ulkoilutila kissaverkon avulla on erityisen hyödyllinen kerrostaloasunnoissa, joissa kissan ulkoilu on muuten rajoitettua. Kissasi voi saada terveellisen annoksen raitista ilmaa ja näköalaa parvekkeelta ilman että sen täytyy päästä maan tasolle tai altistua liikenteen vaaroille.

Monet kissat nauttivat auringonpaisteesta ja ulkona tapahtuvasta tarkkailusta. Parvekkeen kissaverkko antaa kissallesi mahdollisuuden olla lähellä ulkomaailmaa ja seurata lintujen lentelyä tai kiinnostavia liikkeitä ympärillään. Se luo myös vaihtelua kissan päivittäiseen ympäristöön ja tarjoaa stimulaatiota sen aisteille.