Arvosana: 9 /10

  • Tiheä ristikko, ihanteellinen hienojakoiselle kissanhiekalle.
  • Minimoi hukkaan menevän kuivikkeen, taloudellinen käyttö.
  • Kestävä muovirakenne, pitkäikäinen ja helppo puhdistaa.

Hinta nyt:

0.99 €

Trixie Ultra Litter -kissanhiekkalapio: Täydellinen hienojakoiselle hiekalle, minimoi hukkaan menevän kuivikkeen. Kestävä, tyylikäs ja tehokas – pidä kissanvessasi siistinä ja taloudellisena.

Trixie Ultra Litter -kissanhiekkalapio on suunniteltu erityisesti hienojakoisen ja paakkuuntuvan kissanhiekan käyttäjille. Sen ainutlaatuinen rakenne, jossa on tiheä ristikko, mahdollistaa käyttämättömän kissanhiekan putoamisen takaisin astiaan lapion pienistä rakosista. Tämä ominaisuus minimoi hukkaan menevän kuivikkeen määrän puhdistuksen aikana, mikä tekee siitä taloudellisen ja ympäristöystävällisen valinnan.

Lapion vaaleanharmaa väri ja kestävä muovimateriaali tekevät siitä sekä tyylikkään että pitkäikäisen. Sen kokonaismitat ovat pituudeltaan 28 cm, leveydeltään 10 cm ja korkeudeltaan 2,5 cm, kun taas kauhan mitat ovat pituudeltaan 12,5 cm, leveydeltään 10 cm ja korkeudeltaan 2,5 cm. Ristikon pinnojen väli on leveydeltään 0,3 cm ja pituudeltaan 1,8 cm, mikä on ihanteellinen hienojakoisen kissanhiekan siivilöimiseen.

Trixie Ultra Litter -kissanhiekkalapio on suunniteltu käytettäväksi tehokkaasti ja mukavasti, ja se on erinomainen työkalu kissanvessan ylläpitoon. Sen käyttö vähentää hukkaan menevän kuivikkeen määrää ja auttaa ylläpitämään kissanvessan puhtautta ja hygieniaa. Tämä lapio on välttämätön varuste jokaiselle kissanomistajalle, joka arvostaa sekä käytännöllisyyttä että taloudellisuutta kissanvessan hoidossa.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita