Burma

Lahjaideoita kissanomistajalle

Mietitkö mitä voisit ostaa lahjaksi tai viedä tuliaisiksi kissanomistajalle? Sopivan lahjan keksiminen voi olla yllättävän haastavaa. Nykyään ihmisillä on vähän kaikkea ja niinpä lahjan tulisi olla todella mieleinen tai käytännöllinen. Tässä artikkelissa ideoita, mitkä voisivat olla kivoja lahjoja kissanomistajalle olipa sitten kyseessä syntymäpäivä, joulu tai vaikkapa pieni yllätyslahja.

Lelu tai herkkuja kissalle

Varma ja ja mieleinen lahja kissanomistajalle on jotain kivaa hänen kissalleen. Kiva lelu tai herkut ovat aivan varmasti hyviä ja käytännöllisiä lahjoja kissatalouteen.

Sarja palloja Trixie, 6 kpl

Pallot toimivat aina ja niitä ei voi koskaan olla kissataloudessa liikaa! Tässä lelusetissä 6  kpl erilaisia palloja, esim. kumi, vaahto, stylinillä ja muovisella kellolla. Varma, edullinen ja mieluinen lahja kissanomistajalle.

Myös kissanherkut ovat takuuvarma lahja kissanomistajalle. Niitä tarvitaan aina ja niistä ilahtuu aivan varmasti myös kissa. Lisäksi vieras saa kissan positiivisen huomion aivan varmasti antamalla tuomiaan nameja kissalle.

Whiskas makeiset aikuisille kissoille Anti-Hairball, 50 g

Whiskas-karkit maistuvat aivan varmasti! Lisäksi ne tekevät hyvää auttamalla ehkäisemään karvapallojen muodostumista ja karvojen poistumista elimistöstä. Herkullinen päällyste ja pehmeä täyte ilman keinotekoisia makuaineita.

Lahja kissanomistajalle tai perheen lapsille

Eläinaiheinen t-paita

Kissanomistaja on aivan varmasti eläintenystävä ja häntä ilahduttaa esim. eläinaiheinen vaate, asuste tai vaikkapa kiva koru

Söpö eläinaiheinen t-paita voi olla kiva pieni lahja kissanomistajalle. T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa ja valkoinen t-paita on käytännöllinen ja helppo valinta. Kiva eläinkuvio piristää päivää.

Lapset rakastavat askartelua! Niinpä kiva lahjaidea lapsille kissatalouteen voikin olla kissa-aiheinen mosaiikki, minkä kanssa lapsi pääsee toteuttamaan luovuuttaan ja askartelemaan. Tämä teemamaalaussarja sopii 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Timanttimosaiikkeja löytyy kaikissa tarvitsemissasi väreissä, muovisäiliö timanttien sijoittamista varten ja kynätyökalu timanttien liimaamiseen. Kiva idea vaikka synttärilahjaksi!

Tämän kauniin kiinalaisen kissapatsaan uskotaan tuovan kotiin onnea ja vaurautta. Kaunis väri sopii moneen sisustukseen. Vasen tassu liikkuu yhdellä AA-paristolla.

Tämä todella kaunis koristepatsas on varma valinta lahjaksi kissanomistajalle. Materiaali on keramiikkaa ja väri kaunis kultainen. Sopii lähes joka kodin sisustukseen.

Käytännöllinen lahja kissatalouteen! Helppo asentaa ilman ruuveja, porausta tai liimaa eikä jätä jälkiä seinään.

Millainen on hyvä lahja kissatalouteen?

Hyvä lahja kissatalouteen on jotain, mikä tekee sekä kissasta että kissanomistajasta iloisia ja helpottaa arkea. Tässä muutamia vinkkejä hyvistä lahjoista kissatalouteen:

Lelut kissalle: Kissanlelut ilahduttavat sekä kissaa että omistajaa. Uusi lelu innostaa kissaa aina leikkimään ainakin jonkin aikaa ja siitä saattaa tulla jopa uusi lempilelu. Ne ovat aina varmoja ja myös edullisia valintoja vaikkapa tuliaisiksi kissaperheeseen.

Kissanherkut: Kissanherkut ovat toinen varma valinta! Ne ovat edullisia ja aivan varmasti toivottuja tuliaisia ja lahjoja kissatalouteen. Ne ovat myös käytännöllisiä lahjoja, joista tykkäävät sekä kissa että omistaja.

Jokin käytännöllinen lahja kissanomistajalle: T-paita voi olla kiva lahja kissanomistajalle. Ne ovat myös suhteellisen edullisia ja pienellä rahalla voi saada laadukkaankin t-paidan. Kannattaa valita jokin kiva eläinkuvio, koska kissanomistajat ovat tunnetusti suuria eläinten ystäviä.

Tekemistä kissoista tykkääville lapsille: Perheen lapsille vietävät lahjat ja tuliaiset ovat aina paikallaan! Jokin kissa-aiheinen asia, minkä parissa lapset viihtyvät pidempäänkin on hyvä ajatus. Esim. askartelujutut toimivat lähes aina, kehittävät lasta ja antavat mieleisen lopputuloksen.

Kissakodin sisustustuotteet: Lahjaksi voit valita sisustustuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti kissanystäville. Erilaiset kissa-aiheiset koriste-esineet, esim. pienoispatsaat ovat pieniä ja käteviä ja varmasti myös tykättyjä lahjoja kissatalouteen.

Tärkeintä on valita lahja, joka ottaa huomioon sekä kissan että kissanomistajan tarpeet ja mieltymykset. Huomioi lemmikin persoonallisuus, omistajan toiveet ja kodin tila. Kun lahja tuo iloa ja hyötyä kissatalouteen, se on varmasti arvostettu ja rakastettu lahja.