Latz kissanruoka

Latz kissanruoka – kokemuksia ja TOP 4

Latz on Suomen tunnetuimpia kissanruokamerkkejä ja tunnettu brändi. Kissat ovat vaativia ruokien suhteen ja niiden ruokavalion tulisi täyttää niiden ravitsemukselliset tarpeet. Latz tarjoaa herkullisia ja tasapainoisia vaihtoehtoja, jotka tukevat kissan hyvinvointia.

Tästä ruokamerkistä ollaan monta mieltä onko se hyvää ja terveellistä ruokaa kissalle ja mielipiteitä on puolesta ja vastaan. Kolmen terveen ja aktiivisen kissan omistajana voin kertoa kokemuksia ja mielipiteeni Latzin ruoista.

Latzilla on märkäruokaa kätevissä annospusseissa ja tässä parhaita poimintoja niistä.

Tässä pikalinkit sinua kiinnostavaan kohtaan:

Paras säästöpakkaus

Latz Agail Mixed lajitelma 44x85g

 • Neljä erilaista ateriaa kätevissä annospusseissa
 • Kana, nauta, lohi ja turska
 • Ei maku- tai säilöntäaineita
 • Sisältää omega 6 –rasvahappoja ja hivenaineita

 • Täysravintoa: kalapaloja hyytelössä sekä rapeita nappuloita
 • Lohi, tonnikala, turska ja sardiini
 • Tasapainoisesti vitamiineja ja kivennäisiä

Parhaat ateriat kastikkeessa

Latz Sensations Sauces Countryside 12x85g

 • Kalkkuna, nauta, lammas ja ankka erilaisissa herkullisissa kastikkeissa
 • Ei keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita

 • Sopii yli 7-vuotiaille kissoille
 • Nauta, kana, sardiini, lohi
 • Täysravintoa
 • Herkulliset palat hyytelössä

Latz kissanruoan raaka-aineet

Latz kissanruoka asettaa korkeat standardit laadukkaille raaka-aineille, jotka ovat terveellisen kissanruokavalion perustana. Latz valitsee huolellisesti ainesosat, jotka tarjoavat tarvittavat ravintoaineet ja vitamiinit kissasi optimaaliseen terveyteen.

Latz kissanruoassa käytetään usein korkealaatuisia lihaproteiineja, kuten kanan-, kalan- tai naudanlihaa. Näiden proteiinien avulla kissa saa tarvitsemansa eläinperäisen proteiinin lähteen, joka tukee sen lihasten ja kudosten kasvua sekä ylläpitoa.

Lisäksi ruoka sisältää tarkoin valittuja hiilihydraatteja, jotka tarjoavat energiaa ja ruoansulatuksen toiminnan ylläpitoa.

Latz

Latz panostaa myös luonnollisiin ja ravitseviin ainesosiin, joista kissa saa vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Nämä auttavat vahvistamaan kissan immuunijärjestelmää ja ylläpitämään sen yleistä terveyttä.

Yksi Latz kissanruoan tärkeistä piirteistä on myös se, että siinä ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai makuaineita.

Ruokamerkistä löytyy sekä liha- että kalaruokia hyytelössä ja kastikkeessa. Omat ruokansa on pennuille ja senioreille. Latz tunnetaan yleensä märkäruoistaan, mutta siltä löytyy myös kuivaruokia.

Omia kokemuksia Latz-kissanruoasta

Minulla on kolme ragdollia. Kaikki ovat nuoria ja tarvitsevat siis paljon ruokaa saadakseen riittävästi energiaa ja voidakseen hyvin.

Päätin jo silloin, kun ensimmäinen kissa oli pentu, että opetan sen syömään myös sellaista ruokaa, mitä saa kaikista kaupoista. Tämä on kätevää esim. matkalla ollessa, jos matkaan pakattu ruoka sattuu loppumaan.

Kaikki kissani tykkäävät Latz-ruoasta. Erityisiä suosikkeja ovat kana, nauta, lammas ja ankka. Meillä syödään vain hyytelössä olevaa ruokaa, kastikevaihtoehdot eivät kelpaa. Tonnikala on myös kestosuosikki.

latz

Kissani eivät syö Latzia ainoana vaihtoehtona. Sen lisäksi tarjolla on aina erittäin laadukkaita raksuja sekä Almo Naturen ruokaa. Suosittelenkin, ettet anna kissalle pelkkää Latzia koko ajan vaan tarjoat myös muita ehkä hieman laadukkaampia vaihtoehtojakin.

Kun raksut ovat korkealaatuisia ja sisältävät varmasti kaiken tarvittavan ei haittaa vaikka märkäruoka ei välillä maistuisikaan. Voin silti olla varma, että kissat ovat saaneet kaikki tarvitsemansa ravinteet.

Latz-kissanruoan etuja

Latzilla on muutamia etuja, minkä vuoksi meidän kissataloudessa käytetään tätä merkkiä.

Latz on edullista kissanruokaa. Hyvä ja halpa eivät välttämättä ole samassa paketissa, mutta minusta tässä kissanruoassa on hyvä hinta-laatusuhde. Kun varmistaa ravintoaineiden saannin antamalla kissalle esim. laadukasta kuivaruokaa voi aivan hyvin tarjota myös Latzia.

Toinen Latzin etu on ehdottomasti sen kätevä saatavuus. Sitä myydään lähes jokaisessa pienessäkin kaupassa, joten ruoka ei pääse matkallakaan loppumaan.

Kolmas hyvä juttu Latz-kuivaruoissa ovat säästöpakkaukset. Saat niissä ruokaa todella edullisesti ison erän ja pakkauksessa on eri makuvaihtoehtoja. Varsinkin monikissatalouksissa tämä auttaa taloudellisesti kun pitää Latzin ruokia yhtenä tarjoiluvaihtoehtona silloin tällöin.

Kannattaa kuitenkin huomata, että Latzin ruoissa on jotain ainesosia, mitkä eivät ole hyvän kissanruoan tunnusmerkkejä. Tällainen on esim. sokeri. Suosittelen, että Latzia ei kannata käyttää ainoana ruokana kissalle, mutta silloin tällöin annettuna siitä ei varmasti ole haittaa.

Joten lämmin suositus meidän kissataloudesta Latz-kissanruoille muun ruoan ohella tarjottuna!

Kyllä, Latz kissanruoka on hyvää kissalle muun laadukkaan ruoan ohella tarjottuna.  Sen herkulliset maut ja ruokahalua edistävät ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan ja edullisen vaihtoehdon kissanruokinnassa.

Latz-märkäruoat sopivat hyvin esim. laadukkaiden raksujen lisäksi tarjoiltuna.