modcat

Arvostelu ja kokemuksia Modcat -kissanvessasta

Modcat-kissanvessa on saavuttanut suuren suosion kissan omistajien keskuudessa suhteellisen nopeasti. Vessa on suunniteltu käytännölliseksi, tyylikkääksi ja helppokäyttöiseksi, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille kissanhiekkalaatikoille.

Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät siitä kestävän ja pitkäikäisen tuotteen. Modcat –kissanvessa on ns. hop in –vessa, jossa sisäänkäynti on yläpuolelta. Kissa siis menee vessan katon kautta, mikä vähentää huomattavasti hiekan kulkeutumista tassuissa asuntoon.

Tässä pikalinkit oikeaan kohtaan, jos et halua lukea koko artikkelia:

Modcat –kissanvessa

* mitat yhteensä: P 40 x L 40 x K 38 cm

* sisäänkäynti: P 22 x L 22 cm

* sisäänkäynti yläpuolelta

* värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa ja musta

* yhteensä: P 53,3 x L 41,25 x K 43,2 cm

* kannen sisäänkäyntiaukko: diagonaalisesti noin 26 cm

* sivuseinän sisäänkäynti: P 21 x K 25,4 cm

* kynnys: K 15,9 cm

* sisäänkäynti joko päällä tai etuseinässä

* väri: valkoinen

Modcat kissanvessan tärkeimmät ominaisuudet

Modcat –kissanvessalla on monia hyviä ominaisuuksia.Yksi tärkeimmistä on käytännöllisyys. Vessa on helppo puhdistaa ja tyhjentää, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi sen kansi on käännettävä ja avautuu helposti, joten kissan hiekan lisääminen ja poistaminen on nopeaa ja helppoa.

Modcat-kissanvessa on myös erittäin tilava, joten se sopii hyvin suuremmille kissoille tai useamman kissan talouksiin. Vessa on suunniteltu myös estämään hiekan leviämistä ympäriinsä, joten se pitää lattian siistinä ja puhtaana.

Tämä kissanvessa on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, joten se on hyvä valinta ympäristötietoisille lemmikin omistajille. Vessan muotoilu ja ulkonäkö ovat tyylikkäät. Se on valmistettu kauniista, kestävästä ja kiiltävästä materiaalista, joka tekee siitä sopivan moneen sisustukseen.

Modcat –kissanvessaa on saatavana eri värivaihtoehtoja kunkin kissatalouden muuhun sisustukseen sopivaksi.

Millaisille kissoille Modcat kissanvessa sopii?

Modkat-kissanvessa on hyvä valinta erityisesti niille kissoille, jotka ovat innokkaita hyppijöitä ja viihtyvät korkeilla paikoilla, kuten ikkunanlaudoilla. Vessa tarjoaa kissalle yksityisyyttä ja turvallisen paikan, sillä sen sisäänkäynti on yläpuolelta. Modkat-kissanvessa on sen verran korkea, että tarjoaa kissalle suojaa ja yksityisyyttä. Vessaa löytyy kahta eri kokoa. Pienemmän vessan korkeus on 38 cm ja isomman XL-koon 43,2 cm.

colourpoint

Modcat kissanvessan käyttöönotto ja puhdistus

Modkat-kissanvessa on helppo pitää puhtaana ja se sisältää raapimisenkestävän hiekkaroskapussin, joka on vahvistettujen reunojensa ansiosta helppo kiinnittää tukevasti paikoilleen. Vessan suursiivouksen yhteydessä hiekkaroskapussi pestään, kuivataan ja täytetään uudelleen kissanhiekalla.

Modkat-kissanvessan kannessa on reikä, jonka ansiosta kissanhiekkajyvät putoavat kissan tassujen mukana takaisin vessan sisään, eikä hiekka leviä ympäriinsä.

Modkat-kissanvessa on varustettu käytännöllisellä ja kestävällä kissanhiekkalapiolla, joka voidaan ripustaa vessan seinässä olevaan koukkuun odottamaan käyttövalmiina.

Modkat-kissanvessa on helppo asentaa ja käyttää. Totuttaaksesi kissasi yläpuolella olevaan sisäänkäyntiaukkoon, voit asettaa Modkatin samaan paikkaan, jossa kissa on tottunut käymään asioillaan. Lemmikkisi tottuu uudenlaiseen vessaan nopeasti ja pääsee nauttimaan sen eduista. Modkat-kissanvessa on myös varustettu kätevällä kahvalla, joka helpottaa sen siirtämistä ja kuljettamista.

Modcat kissanvessan käyttäjäkokemuksia ja arvosteluja

Yleisesti ottaen vessa on saanut käyttäjiltään loistavat arvostelut ja on erittäin tykätty kissatalouksissa. Erityistä kiitosta vessa on saanut siitä, että hiekka ei kulkeudu kissan tassuissa ympäri asuntoa ja että vessa on kätevä ja helppo puhdistaa.

Myös nätti ulkonäkö on saanut positiivista huomiota. Moni on sanonut, että tätä ei edes ymmärrä kissanvessaksi ulkonäön perusteella.

Käyttäjät ovat tykänneet myös siitä, että hiekkalapion saa näppärästi laitettua vessan kylkeen. Hyvin paakkuuntuva mikrohiekka sopii hyvin Modcat –kissanvessaan. Lue tästä artikkeli parhaista kissanhiekoista.

hop in

Monet tällaisen hop in –vessan ostajat ovat pohtineet miten nopeasti kissa oppii siinä käymään tai oppiiko. Yllätys on ollut positiivinen, koska kissa on tottunut käymään tässä vessassa todella nopeasti.

Plussaa tälle vessalle on tullut myös siitä, että esim. koirataloudessa koira ei pääse syömään kissan vessan jätöksiä, mikä ongelma on perinteisen hiekkalaatikon kanssa. Myös lapsiperheissä on hyvä, että kissanhiekka ja jätökset ovat poissa lasten ulottuvilta.

Muutama käyttäjistä koki hankalaksi hiekkaroskapussin pesemisen. Pusseja kannattaa olla taloudessa kaksi, jolloin toinen on aina valmiina puhtaana.

Jos kissasi on isokoinen tai taloudessa on monta kissaa kannattaa valita Modcat XL –kokoinen vessa. Pienempi malli on liian pieni isolle kissalle. XL-koossa on plussana myös kaksi sisäänkäyntiä: toinen on katossa hop in –tyyliin, mutta tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön myös perinteinen sisäänkäynti etupuolella olevan luukun kautta.

Arvosteluasteikolla 1-5 Modcat –kissanvessa saa arvosanan 4,5. Muutamia asioita lukuun ottamatta tämä vessatyyppi on todella tykätty kissatalouksissa. Jos olet ostamassa tällaista vessaa arvioi kumpi koko on sinun kissatalouteen parempi ja jos olet asiasta epävarma osta XL –koko niin vessa ei ole ainakaan liian pieni.

Luethan myös laajan vertailun, missä esitellään 10 parasta kissanvessaa.