Kissan kiipeilypuu

Kattoon asti ulottuva kissan kiipeilypuu (2023) – TOP 3

Kattoon asti ylettyvä kiipeilypuu on varmasti jokaisen kissan unelma! Kuvittele hetki, että olet kissa. Heräät joka aamu täynnä energiaa ja seikkailunhalua, valmiina valloittamaan maailman – tai ainakin oman olohuoneesi. Seikkailuja täynnä oleva hurjan iso kiipeilypuu tarjoaa sinulle huiman matkan taivaanrannan tuntumaan – tai ainakin sinne missä sinun uteliaat käpäläsi yltävät. Valmistaudu astumaan upeaan kissojen seikkailujen maailmaan, jossa katto ei ole enää rajana – se on uusi leikkipaikkasi!

Paras iso kiipeilypuu

Kissan kiipeilypuu sisal- raapimispylväillä  279 cm

 • Todellinen all-in-one-kissatorni sisältäen mm. kolme tunnelia, kaksi riippumattoa, tikkaat, talon ja monta eri tasoa, missä viettää aikaa kodin tapahtumia tarkkaillen.
 • Kolme värivaihtoehtoa: kerma, vaaleanharmaa ja tummanharmaa
 • Tukevat sisalpylväät houkuttelevat raapimiseen säästäen huonekalujasi.
 • Mukana helpot asennusohjeet.

Paras edullinen iso kiipeilypuu

Kattoon asti yltävä kissan kiipeilypuu 277-303 cm

 • Sisältää mm. kaksi taloa, kolme riippumattoa, tunnelin, kahdet tikapuut ja sekä monta tasoa vaanimiseen, piiloutumiseen ja rentoutumiseen.
 • Kolme värivaihtoehtoa: kerma, vaaleanharmaa ja tummanharmaa
 • Käytännöllinen ratkaisu, koska säädettävien pylväiden avulla voit säätää korkeuden välille 277-303 cm.
 • Mukana helpot asennusohjeet.

 • Laadukas ja tyylikäs kiipeilypuu, jonka korkeus 258 cm
 • Sisältää kaksi mökkiä, kaksi koria, tikkaat ja irrotettavia tyynyjä
 • Tehty meriheinästä, plyysistä ja sisalköydestä
 • Jalustan koko 40×60 cm eli sopii pieneenkin tilaan

Miksi kissat rakastavat kiipeilypuita?

Kissat, nuo pörröiset seikkailijat ja korkeuksien valloittajat, ovat tunnettuja kiipeilytaidoistaan. Heidän sisällään asuu pieni vuorikiipeilijä, joka haluaa tavoittaa upeita näköaloja ja valvoa maailmaa ylhäältä päin.

Mutta miksi kissat sitten rakastavat kiipeilypuita niin paljon? No, kiipeilypuu tarjoaa kissalle mahdollisuuden näyttää, että he ovat kuninkaallisia hallitsijoita, jotka hallitsevat oman pienoisvaltakuntansa.

Kiipeillessään korkeuksiin, kissa voi tuntea itsensä ylvääksi ja ylemmäksi muita olentoja. Se on kuin heidän oma versionsa ”Kissavuori” tai ”Kissantorni” – paikka, jossa he voivat tuntea olonsa mahtavaksi.

Kiipeilypuu tarjoaa kissalle myös mahdollisuuden tyydyttää sisäistä saalistajaa. Vaikka nykyajan kotikissat saavatkin ruokansa valmiina tarjottimelta, heidän vaistonsa ovat yhä vahvoja.

Kiipeilypuu tarjoaa heille mahdollisuuden piiloutua korkealle ja tarkkailla ympäristöään kuin huomaamaton pantteri. Se voi olla myös loistava paikka hiipiä yllättämään leikkikaverit tai jahdata uhkaavan oloista kärpästä.

Kiipeilypuu tarjoaa kissalle hyvän harjoittelumahdollisuuden. Kissat ovat ketteriä olentoja ja kiipeily on erinomaista treeniä niiden lihaksille ja tasapainolle.

Kattoon asti ulottuva raapimispuu tarjoaa monia erilaisia tasoja ja tikkaita, jotka haastavat kissan kekseliäisyyden ja motoriset taidot. Se on kuin heidän oma kuntosalinsa, jossa he voivat pitää huolta fyysisestä kuntoisuudestaan ja samalla pitää hauskaa.

Kissan kiipeilypuu

Joten jos sinulla on kissa kotona, harkitse kattoon asti ulottuvaa kiipeilypuuta – se on kuin kissojen oma seikkailupuisto, jossa he voivat tuntea olonsa kuninkaallisiksi, toteuttaa sisäistä saalistajaansa ja pysyä kunnossa. Ja hei, ehkä saat itsekin hieman huvia seuratessasi pörröisen ystäväsi seikkailuja korkeuksissa!

Kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun edut ja ominaisuudet

Kattoon asti ulottuva kissan kiipeilypuu on kuin kissan unelmien leikkipaikka – se tarjoaa monia etuja ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka saavat kissasi kehräämään ilosta. Tässä muutamia syitä, miksi kattoon asti ulottuva kiipeilypuu voi olla täydellinen hankinta sinulle ja karvaiselle ystävällesi:

 • Korkeuksien valloitus: Tämä kiipeilypuu ulottuu kattoon asti tarjoten kissallesi mahdollisuuden saavuttaa upeita näköaloja ja tarkkailla ympäristöä korkeuksista. Se antaa niille mahdollisuuden tuntea itsensä vallanpitäjiksi ja hallitsijoiksi, kun ne kurkottavat ylöspäin ja katselevat alaspäin muita olentoja.

 • Monipuoliset taso- ja lepopaikat: Kattoon asti ulottuvassa kiipeilypuussa on erilaisia tasoja, tasanteita ja lepopaikkoja, jotka tarjoavat kissallesi monipuolisia vaihtoehtoja. Ne voivat valita, haluavatko olla ylhäällä korkealla tarkkailemassa vai rentoutua alemmalla tasolla päiväunilla. Jokainen taso on kuin oma pieni kissanmaailmansa, jossa ne voivat viettää aikaa mukavasti.

 • Kiipeily- ja raapimismahdollisuudet: Kiipeilypuu tarjoaa kissallesi mahdollisuuden toteuttaa luontaisia kiipeily- ja raapimisvaistojaan. Se on varustettu erilaisilla tikapuilla, köysillä, kiipeilytasoilla ja raapimapylväillä, jotka tarjoavat kissalle mahdollisuuden hioa taitojaan ja pitää kynnet kunnossa. Kun kissasi kiipeilee ja raapii kiipeilypuuta, se auttaa välttämään huonekalujen ja seinien vahingoittumista.

 • Aktiviteettien rikkaus: Kattoon asti ulottuva kiipeilypuu voi sisältää myös muita hauskoja aktiviteetteja kissallesi. Esimerkiksi siinä voi olla riippumattoja, leluja tai jopa pieniä piilopaikkoja, jotka rohkaisevat kissaa leikkimään, tutkimaan ja pitämään hauskaa. Tällainen monipuolisuus pitää kissasi viihdytettynä ja aktiivisena.

Hauskoja tarinoita ja kokemuksia kissanomistajilta kattoon asti ulottuvista kiipeilypuista

Kissanomistajat ovat jakaneet hulvattomia tarinoita ja kokemuksia kattoon asti ulottuvista kiipeilypuista, jotka ovat muuttaneet heidän kissansa elämän täysin. Tässä pari tarinaa sinunkin iloksesi.

Tarina 1: ”Kissojen valtakunta”

Kun asensin kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun kotiimme, en voinut uskoa silmiäni, kun kissani valtasivat sen välittömästi. He loikkivat innokkaasti tasolta toiselle kuin pienet ninjakissat. Kissojemme kuningatar valitsi itselleen ylimmän tason ja tarkkaili ylpeänä alhaalla kömpiviä alamaisiaan. Se oli kuin kissojen oma versio Game of Thronesista, mutta ilman verenvuodatusta – lukuun ottamatta ajoittaista leikkisämpää kissanmintun tuoksuista taistelua.

Tarina 2: ”Salainen agenttikissa”

Kun kissani huomasi uuden kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun, se sai päähänsä, että sieltä käsin voisi toteuttaa huikeita salaisia agenttitehtäviä. Se alkoi tarkkailla ylhäältä käsin kaikkia talon tapahtumia. Seurasi tarkkaan, kun perheenjäsenet kulkivat ohi ja yllätti heidät aina oikealla hetkellä keinahtamalla alas ja aiheuttaen säikähdyksiä. Oli kuin kissani olisi muuttunut salaiseksi vakoilijaksi, joka hallitsi aluettaan ylhäältä käsin!

Näiden tarinoiden ja monien muiden hauskojen kokemusten myötä voit nähdä, kuinka kattoon asti ulottuva kiipeilypuu voi tuoda iloa ja seikkailua kissasi elämään. Se tarjoaa niille paitsi fyysistä aktiviteettia ja liikuntaa myös mahdollisuuden ilmaista luontaisia vaistojaan ja leikkiä omalla ainutlaatuisella tavallaan.

kissan kiipeilypuu

Voit järjestää kissasi kanssa hauskoja ja interaktiivisia leikkituokioita kiipeilypuun ympärillä. Käytä höyhenleluja, heiluttele palloja tai käytä laserosoittimia houkutellaksesi kissan kiipeilemään ja leikkimään.

Kattoon asti ulottuva kiipeilypuu ei ole vain leikkikalu, vaan se on myös kissasi oma turvapaikka. Kun kissa kaipaa rauhaa ja omaa tilaa, se voi vetäytyä kiipeilypuun huipulle tai piiloon sen sisäänrakennettuihin luoliin. Siellä se voi rentoutua ja nauttia omasta pienen valtakuntansa hiljaisuudesta ja turvasta.

.