Arvosana: 9.7 /10

  • Hajujen nopea neutralointi, pitää kissanvessan raikkaana.
  • Imukykyinen ja antibakteerinen, edistää hygieenistä ympäristöä.
  • Ympäristöystävällinen ja pölytön, mukavuutta ja puhtautta kotiin.

Hinta nyt:

51.99 €

Tigerino Crystals -kissanhiekka: Hajut katoavat sekunneissa, imukykyinen ja antibakteerinen. Pidä kissanvessasi kuivana ja raikkaana ympäristöystävällisellä, pölyttömällä silikaattihiekalla. Erinomainen valinta jokaiseen kissakotiin!

Tigerino Crystals -kissanhiekka tarjoaa tehokkaan ratkaisun kissanvessan ylläpitoon. Sen silikaattinen rakenne on suunniteltu pysäyttämään hajut välittömästi. Tämä ainutlaatuinen hiekka imee kosteutta ja hajuja erinomaisesti, kyeten absorboimaan lähes oman painonsa verran nestettä. Tigerino Crystalsin mikrorakeet toimivat nopeasti: virtsa, hajut ja bakteerit imeytyvät sekunneissa, kosteus haihtuu ja hajumolekyylit jäävät hiekan sisään. Tämä pitää kissanvessan kuivana ja hygieenisenä.

Lisäksi Tigerino Crystals on antibakteerinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kissan hyvinvoinnin kannalta. Se ei ainoastaan poista hajuja, vaan myös sulkee bakteerit sisäänsä, mikä tekee siitä hygieenisen vaihtoehdon. Hiekka on myös helppokäyttöinen ja pölyämätön, mikä tekee kissanvessan siivoamisesta vaivatonta.

Tigerino Crystals on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on kompostoituva. Tämä silikaattihiekka on saatavilla myös edullisessa säästöpakkauksessa, joka sisältää kuusi viiden litran pakkausta. Yksi viiden litran pakkaus riittää yhdelle kissalle noin 25-35 päivää, kahdelle kissalle noin 15-20 päivää ja kolmelle kissalle noin 8-12 päivää, mikä tekee siitä taloudellisen valinnan kissatalouksiin.

Tämä hiekka on todella tykätty ja saanut loistavat arvostelut. Jos on aiemmin käyttänyt paakkuuntuvaa hiekkaa niin vaihto paakkuuntumattomaan voi arveluttaa. Jos taloudessa on monta vessaa käytössä niin voit kokeeksi laittaa yhteen vessaan paakkuuntumatonta hiekkaa. 

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita