kissan juoma-automaatti

Paras juoma-automaatti kissalle (2023) – TOP 4

Kissanomistajana tiedät varmasti, kuinka huvittavaa ja samalla hieman kiusallista voi olla, kun kissasi yrittää epätoivoisesti juoda vettä mistä tahansa mahdollisesta lähteestä – olipa se sitten vesilasista, kylpyammeesta tai jopa omasta juomakupistaan. Mutta älä huoli, sillä avuksesi on tullut paras juoma-automaatti kissalle! Tämä uskomaton keksintö ei ainoastaan saa kissasi unohtamaan hullunkuriset juomakoettelemukset, vaan tarjoaa myös huvittavan ja nauruntäyteisen näytöksen, kun kissasi oppii käyttämään tätä kissamaailman vesiautomaattia.

Tässä pikalinkit sinua kiinnostavaan kohtaan:

Paras juoma-automaatti kissalle

Lucky Kitty, keraaminen vesiautomaatti

 • Laadukasta ja painavaa saniteettikeramiikkaa, joten vakaa ja pysyy hyvin paikoillaan
 • Kolme eri juomapaikkaa
 • Ei tarvita vaihdettavaa vaihtosuodatinta
 • Suuren juoma-alueen vuoksi sopii talouksiin, missä monta lemmikkiä
 • Helppo puhdistaa ja keramiikka kestää astianpesukoneessa
 • Turvallinen ja hiljainen, pieni virrankulutus
 • Eläinlääkärien suosittelema: voi innostaa juomaan enemmän vettä
 • Tilavuus n. 1,5 litraa
 • Sopii erityisen hyvin talouksiin, missä on pitkäkarvainen kissa tai monta kissaa

Paras teräksinen juoma-automaatti

Kissan juomalähde Catit Flower Fountain teräs

 • Tarjoaa kissalle filtteröityä, juoksevaa ja raikasta vettä
 • Kolme erilaista virtausasetusta: tasainen, pieni ja kupliva
 • Aktiivihiili imee vedestä epäpuhtauksia kuten karvoja ja roskia ja poistaa kloorin hajua
 • Juomalähde on kissalle ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu BPA-vapaista materiaaleista
 • Tilavuus 3 litraa
 • Helppo puhdistaa
 • Veden määrää voi seurata sivussa olevasta ikkunasta, missä on LED-yövalo

Monipuolisin juoma-automaatti kissalle

Catit Pixi Smart -vesiautomaatti kissalle

 • Voit säätää vesiautomaatin toimintoja kännykkään ladattavan maksuttoman sovelluksen avulla
 • Pitää veden puhtaana ja neutralisoi vedestä 99 %:sti virukset ja bakteerit
 • Suodatin poistaa roskat ja epäpuhtaudet
 • Tyylikkään näköinen
 • Pulppuava vesi innostaa kissaa juomaan enemmän
 • Tilavuus 2,5 litraa

Paras edullinen juoma-automaatti kissalle

Neptun-vesiautomaatti

 • Hiljainen vesiautomaatti, joka pitää veden raikkaana jatkuvan kierron avulla
 • Energiaa säästävä
 • Helppo puhdistaa
 • Vesi valuu juotavaksi kolmelta sivulta, joten sopii myös monen kissan talouksiin
 • Monipuolinen: kissa voi juoda joko juoksevaa tai seisovaa vettä
 • Tilavuus: 1 litra
 • Hyvä hinta-laatusuhde ja käyttäjät ovat tykänneet tästä.

Miksi juoma-automaatti kissalle?

Moni kissanomistaja voi miettiä, miksi kissalle kannattaisi ostaa juoma-automaatti? Miksi tavallinen vesikuppi ei riitä? Ehkä oletkin jo huomannut, että kissat eivät välttämättä ole kovinkaan innokkaita veden juojia. Tässäpä vielä muutama syy lisää, kun pohdit juoma-automaatin ostoa.

 • Terveyden edistäminen: Kissan riittävä nesteytys on äärimmäisen tärkeää sen terveyden ylläpitämiseksi. Juoma-automaatti varmistaa, että kissallasi on aina saatavilla raikasta ja puhdasta vettä juotavaksi. Tämä auttaa ehkäisemään virtsatietulehduksia, virtsakiviä ja muita terveysongelmia. 

 • Kätevyys ja helppokäyttöisyys: Juoma-automaatti on kätevä ratkaisu, koska se tarjoaa jatkuvan juomaveden lähteen. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kissasi juomakuppi olisi aina täynnä tai vaihtaa vettä usein. Kissasi voi juoda tarpeensa mukaan ja automaatin suuri vesitankki tarkoittaa vähemmän täyttämistä sinulle.

 • Stimulointi ja viihdyttävyys: Monissa juoma-automaateissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten liikkuvia vesiä tai suihkulähteitä, jotka voivat kiehtoa kissaasi. Tämä stimuloi sen aisteja ja voi tarjota viihdykettä päivän mittaan. Jotkut kissat pitävät myös leikkimisestä veden kanssa, joten juoma-automaatti voi tarjota sille hauskan leikkipaikan.

 • Hygienia ja puhtaus: Kissat ovat tunnettuja tarkkuudestaan, ja juoma-automaatti auttaa pitämään juomaveden puhtaana ja hygieenisenä. Useimmissa juoma-automaateissa on suodattimia, jotka poistavat epäpuhtaudet ja hajut vedestä, mikä tekee siitä houkuttelevamman kissallesi.

 • Pitkäaikainen käyttö: Hyvälaatuiset juoma-automaatit ovat kestäviä ja kestävät pitkään. Investoimalla laadukkaaseen juoma-automaattiin säästät rahaa pitkällä aikavälillä, kun et joudu ostamaan jatkuvasti uusia juomakuppeja tai vaihtamaan vettä usein.

Kuinka valitsen sopivimman juoma-automaatin?

Kissan juoma-automaatin valinta voi tuntua haastavalta, kun markkinoilla on niin monia erilaisia vaihtoehtoja. Kuitenkin oikeanlaisen juoma-automaatin valitseminen on tärkeää varmistaaksesi kissasi hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden.

On muutama asia, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, kun mietit mikä olisi sopivin juoma-automaatti juuri sinun kissatalouteesi.

Juoma-automaatin koko ja kapasiteetti. Kissasi tarvitsee riittävästi vettä päivittäin, joten juoma-automaatin koko ja kapasiteetti ovat tärkeitä tekijöitä. Valitse automaatti, jossa on tarpeeksi tilaa kissan juomatarpeiden täyttämiseen.

Suurempi vesitankki tarkoittaa vähemmän täyttötarvetta ja pidempää aikaa, jonka kissasi voi juoda ennen kuin vesi loppuu. Varmista myös, että juoma-automaatti on tarpeeksi vakaata, jotta se ei kaadu kissan innokkaan juomisen aikana.

kissan juoma-automaatti

Suodatusjärjestelmä. Laadukkaassa juoma-automaatissa on suodatusjärjestelmä, joka poistaa epäpuhtaudet ja hajut vedestä. Tämä auttaa pitämään veden raikkaana ja houkuttelevana kissallesi.

Suodatusjärjestelmä on erityisen tärkeä, jos käytät hanavettä, joka saattaa sisältää klooria tai muita kemikaaleja. Varmista, että suodatusjärjestelmä on helppo puhdistaa ja vaihtaa tarvittaessa.

Käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys. Kissan juoma-automaatin tulisi olla helppo käyttää sekä kissallesi että sinulle. Valitse automaatti, jossa on selkeät ohjaus- ja säätötoiminnot.

Joissakin malleissa on erilaisia juomatasoja tai virtausnopeuksia, jotta voit mukauttaa juoma-automaatin kissasi mieltymysten mukaan. Kiinnitä huomiota myös siihen, että juoma-automaatin puhdistus on helppoa, sillä juoma-automaatin säännöllinen puhdistus on tärkeää hygienian ylläpitämiseksi.

Muista myös tarkistaa tuotearvosteluja ja asiakaspalautteita ennen ostopäätöstä, jotta saat paremman käsityksen juoma-automaatin laadusta ja kestävyydestä. Huolellinen harkinta auttaa sinua löytämään juuri sopivan juoma-automaatin kissallesi, joka tarjoaa terveellisen ja huolettoman juomakokemuksen.

Hauskojen hetkien juoma-automaatti 🙂

Kuvittele vain kissasi ilme, kun se törmää ensimmäistä kertaa veden roiskumiseen tai jännittää päätään katsellessaan veden pyörrettä juoma-automaatissa. Nämä kommellukset ja söpösti hölmöt hetket ovat osa kissanomistajuutta, joka saa meidät nauramaan ääneen ja rakastamaan lemmikkiemme ainutlaatuisuutta.

Kissan juoma-automaatti ei pelkästään tarjoa kissallesi terveydellisiä etuja ja helppokäyttöisyyttä vaan se voi myös tuoda lisää iloa ja naurua kotiisi. Se on kuin oma pieni vedenpumppunsa, joka viihdyttää ja virkistää kissaasi samalla kun sinä saat nauttia sen suloisista ja kommelluksellisista hetkistä.

Muista valita juoma-automaatti, joka sopii parhaiten kissasi tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pidä hauskaa seuratessasi kissasi reaktioita ja muista tallentaa nämä hetket ikuiseksi muistoksi. Kissasi on osa perhettäsi ja nämä pienet hetket luovat läheisyyttä ja iloa arkeen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

On useita keinoja kannustaa kissaa juomaan tarpeeksi:

 1. Tarjoa raikasta ja puhdasta vettä: Varmista, että kissallasi on aina saatavilla tuore ja puhtaan näköinen vesi. Kissat saattavat olla herkkiä hajulle tai makuun, joten vaihda vesi säännöllisesti ja puhdista juomakuppi päivittäin.

 2. Kokeile erilaisia vesilähteitä: Jotkut kissat pitävät liikkuvasta vedestä, joten kokeile tarjota kissallesi juoma-automaattia tai suihkulähdettä. Ne voivat houkutella kissaa juomaan enemmän.

 3. Kokeile erilaisia juomakuppeja: Kissat voivat pitää erilaisista juomakuppimateriaaleista ja -muodoista. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja, kuten lasi-, keramiikka- tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja juomakuppeja, ja katso, mikä miellyttää kissaasi eniten.

 4. Sijoita juomapaikkaan: Kissat saattavat mieluummin juoda rauhallisessa ja turvallisessa paikassa. Sijoita juomakuppi paikkaan, jossa kissa viihtyy, mutta joka ei ole lähellä ruokakuppia.

 5. Kokeile maistuvia vaihtoehtoja: Jos kissasi ei juo tarpeeksi, voit yrittää houkutella sitä lisäämällä veteen hieman lihalientä tai käyttämällä erityistä kissan juomiseen tarkoitettua nestettä. Muista kuitenkin pitää silmällä, että kissasi saa riittävästi vettä eikä totu liian makeisiin vaihtoehtoihin.

 6. Pidä vesisäiliö täytettynä: Varmista, että kissan juomakupissa tai juoma-automaatissa on aina riittävästi vettä. Tarkista ja täytä säiliö tarvittaessa päivittäin.

Muista, että kissat saavat myös kosteutta ruoastaan, joten ravitsemuksellisesti tasapainoinen ruokavalio auttaa myös nesteytyksessä. Jos olet huolissasi kissasi juomisesta, ota yhteyttä eläinlääkäriin saadaksesi tarkempia neuvoja ja varmistaaksesi kissasi terveyden.

Kissan juomattomuuden kesto voi vaihdella tapauskohtaisesti. Kuitenkin kissan tulisi juoda riittävästi vettä pitääkseen itsensä hyvin nesteytettynä ja terveenä. Kissan keho tarvitsee vettä moniin toimintoihin, kuten ruoansulatukseen, aineenvaihduntaan ja lämmönsäätelyyn.

Normaalisti kissan tulisi juoda vettä päivittäin. Juomisen tarve riippuu useista tekijöistä, kuten kissan koosta, iästä, aktiivisuustasosta, ruokavaliosta ja ympäristön lämpötilasta. Kissan tulisi kuitenkin juoda vettä riittävästi pitämään nestetasapainon kunnossa.

Jos huomaat, että kissasi ei juo normaaliin tapaan tai sen juomistarve on selvästi vähentynyt, se voi olla merkki terveysongelmasta tai epämukavasta olosta. Pidä silmällä kissan juomista ja tarvittaessa ota yhteyttä eläinlääkäriin, jos huomaat merkkejä nestehukasta tai juomattomuudesta, kuten kuivasta ihosta, väsymyksestä tai ruokahaluttomuudesta.

On tärkeää, että kissa saa riittävästi vettä päivittäin. Jos epäilet, että kissasi ei juo tarpeeksi tai on juomattomana poikkeuksellisen pitkän ajan, ota yhteys eläinlääkäriin saadaksesi ammattilaisten neuvoja ja arvioitaaksesi kissasi terveydentilan.