RUOKA-AUTOMAATTI

Paras kissan ruoka-automaatti (2023) – TOP 5

Kissan ruoka-automaatti on kätevä apuväline kissanomistajille, jotka haluavat varmistaa, että heidän lemmikkinsä syövät oikean määrän ruokaa ja saavat ruokaa säännöllisesti, vaikka omistaja ei olisi kotona.

Hyvä ruokinta-automaatti on sellainen, joka on helppo käyttää ja puhdistaa, sopii omistajan ja kissan ruoan tarpeisiin, ja mahdollistaa eri annoskokojen ja ruokintatyylien säätämisen. Tässä artikkelissa on esittelyssä muutama erityylinen ruokinta-automaatti, jotta osaat valita sopivimman teidän kissatalouteen.

Tässä pikalinkit oikeaan kohtaan, jos et halua lukea koko artikkelia:

Paras ruoka-automaatti

Catit Design Senses Labyrinth

Tässä yhdistyvät ruoka-automaatti ja aktivointilelu! Catit Design Senses Labyrinth ruokinta-automaatti tarjoaa monia hyötyjä kissallesi. Automaatissa on kolme eri vaikeustasoa, joka lisää kissan näppäryyttä ja kehittää sen älyä samalla kun se kehittää tunto- ja makuaistia.

Automaatin mukana tuleva akupunktiomatto hieroo kissan tassuja miellyttävästi. Kissasi saa ruoka-automaatista pitkäkestoista puuhaa, ja se syö hitaammin, mikä on hyväksi sen ruoansulatukselle.

Tämä innovatiivinen ruokinta-automaatti kehittää kissasi fyysisiä ja psyykkisiä kykyjä yksinkertaisesti sitä ruokkimalla. Kissasi ei vain syö ruokaansa, vaan se saa samalla jännittävää vaihtelua päiväänsä.

Kun kissasi käyttää taitojaan ja etsii ruokaansa labyrintin läpi, se kehittää samanaikaisesti eri aistejaan. Kissasi ei ahmi ruokaansa, vaan se saa pureskella ja työskennellä sen eteen. Akupunktiomatto hieroo kissasi tassuja miellyttävästi samalla kun ruokinta-automaatti pitää ruoka-astian vakaasti paikoillaan.

Catit Design Senses Labyrinth ruokinta-automaatin puhdistaminen on helppoa, sillä lelu on purettavissa osiin ja yksittäiset osat on helppo puhdistaa erikseen. Anna kissallesi mahdollisuus kehittää kykyjään ja viettää hauskempaa päivää Catit Design Senses Labyrinth ruokinta-automaatin avulla!

Paras kännykkäsovelluksella toimiva ruoka-automaatti

Kissan ruoka-automaatti Catit Pixi

Tämä ruokinta-automaatti toimii maksuttoman kännykkäsovelluksen avulla. Catit Pixi -kissan ruoka-automaatti antaa sinulle mahdollisuuden ajastaa kissasi ruoka-ajat ja annosmäärät kätevästi kännykkäsovelluksella.

Catit Pixi -ruoka-automaatti pudottaa kuivaruokaa alla olevaan kuppiin esimerkiksi työpäiväsi aikana tai yöllä. Voit säännöstellä kissan syömistä helposti ja sovelluksen ansiosta saat ilmoituksen, kun kuivaruoka on vähissä ruoka-automaatissa.

Ruoka-automaatti avautuu kiertämällä kantta vastapäivään ja säiliöön mahtuu 1,2 kg kuivaruokaa. Ilmatiivis kansi pitää ruoan tuoreena. Laite soveltuu siis kuivaruoan antamiseen.

Jos haluat tarjota kissalle extra-aterian ollessasi kotona, voit painaa vain Pixi-ruoka-automaatin nenänapista. Catit Pixi -ruoka-automaatin mitat ovat 21,5 x 21,5 x 36,8 cm. Kätevän kokoisena se mahtuu helposti kodin eri tiloihin.

Paras edullinen ruoka-automaatti

Moderna Sensiflo, 1,5 l

Etsitkö edullista ruoka-automaattia? Moderna Sensiflo on yksinkertainen, mutta todella edullinen ja lisäksi kätevästi säädettävissä joko ruoka- tai vesiautomaatiksi säiliötä kääntämällä. Säiliöön mahtuu 1,5 litraa kuivaruokaa tai vettä.

Kuppi on muotoiltu niin, että kissan herkät viikset eivät helposti osu kupin reunoihin. Tämä tarkoittaa, että kissasi voi nauttia ruoastaan tai vedestään ilman epämukavuutta.

Moderna Sensiflo ruoka-automaatti on käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Se pitää kuivaruon tai veden aina tarjolla kissallesi. Laite soveltuu kuivaruoan antamiseen.

Paras ruoka-automaatti monen kissan talouksiin

SureFeed Microchip Pet Feeder

Sure Petcaren SureFeed on mikrosirulukijalla varustettu ruoka-automaatti. Laite skannaa sen ja tunnistaa oikean kissan, joka on tulossa syömään. Luukku avautuu ja kissa pääsee syömään sille tarkoitettua ruokaa. Syömisen jälkeen luukku sulkeutuu automaattisesti.

Jos toinen kissa haluaa syödä toiselle kissalle tarkoitettua ruokaa luukku ei avaudu. Tämä toiminta on takaa, että esim. erityisruokavaliota noudattava tai lääkkeitä käyttävä kissa saa oman ruokansa eivätkä perheen muut lemmikit syö sitä ruokaa.

Tällä ruoka-automaatilla voidaan tarjota kissalle sekä märkä- että kuivaruokaa. Laite on sopiva kaikkien maailmanlaajuisesti käytettävien mikrosirujen kanssa. Sitä voidaan käyttää myös siruttamattomilla kissoilla toimituspakkauksessa mukana olevan kaulapantariipuksen ansiosta.

Ruoka-automaatti on helppo puhdistaa. Se toimii paristoilla ja laitteessa on kolmen vuoden takuu. Lemmikit tottuvat nopeasti käyttämään tätä ruoka-automaattia. Laite estää tehokkaasti sen, että toisen ruokakupista voidaan varastaa.

Paras ajastimella toimiva ruoka-automaatti

Closer Pets C500 -ruoka-automaatti

Jos lemmikkisi on kotona pitkän työpäiväsi ajan ajastimella toimiva ruoka-automaatti on oikea valinta. Tähän ruoka-automaattiin voit asentaa viisi ateriaa, joista neljä on peitetty kannella. Laite sisältää viilentävät akut, jotka pitävät ruoan tuoreena. Voit siis ajastaa neljä ateriaa päivän ajalle.

Laite toimii paristoilla ja yhdet paristot kestävät noin vuoden. Laite on helppo pitää puhtaana ja osat voi pestä astianpesukoneessa. Ruoka-automaatilla on kolmen vuoden takuu. Laite sopii sekä märkä- että kuivaruoalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kissan ruoka-automaatti voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa. Tässä muutamia esimerkkejä:

  1. Jos sinun täytyy olla poissa kotoa pitkiä aikoja, esimerkiksi matkoilla tai töissä, kissan ruoka-automaatti varmistaa, että kissasi saa tarvitsemansa ravinnon säännöllisesti.

  2. Jos kissasi on ylipainoinen tai taipuvainen ylipainoon, voit käyttää ruoka-automaattia auttamaan sinua hallitsemaan kissan ruokintaa. Voit esimerkiksi ohjelmoida ruoka-automaatin antamaan pieniä annoksia useita kertoja päivässä sen sijaan, että antaisit kissalle yhden suuren annoksen kerran päivässä.

  3. Jos kissasi on arka tai ujo, ruoka-automaatti voi auttaa vähentämään sen stressiä, koska kissan ei tarvitse odottaa omistajaa syödäkseen.

  4. Jos haluat hallita tarkasti kissan syömistä tai sinulla on useita kissoja, jotka tarvitsevat erityistä ruokavaliota, ruoka-automaatti voi olla hyödyllinen työkalu ruokinnan hallintaan.

Kyllä voi. Kuivaruoka voi olla erinomainen vaihtoehto erityisesti hammasterveydellisistä syistä. Kissan pureskellessa kuivaruuannappuloita mekaaninen hankaus auttaa irrottamaan plakkia ja ehkäisemään hammaskiven muodostumista. Jos annat kissalle pelkkää kuivaruokaa kiinnitä huomiota ruoan laatuun. Varmista, että se sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet. 

Hyvä kissan ruoka-automaatti on sellainen, joka vastaa kissasi tarpeisiin ja omiin tarpeisiisi. Alla on muutamia ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä hyvästä kissan ruoka-automaatista:

  1. Helppokäyttöinen: Hyvä kissan ruoka-automaatti on helppo käyttää ja ohjelmoida. Se ei saisi olla liian monimutkainen, jotta sen käyttäminen ei ole turhauttavaa.

  2. Kestävä: Kissan ruoka-automaatin tulee olla kestävä ja luotettava, jotta se kestää kissasi käytön pitkään.

  3. Soveltuva kissasi tarpeisiin: Kissan ruoka-automaatti tulee soveltua kissasi tarpeisiin, esimerkiksi sen ravinnon määrän ja laadun suhteen. Jos kissasi on ylipainoinen, automaatti voi auttaa sinua hallitsemaan sen ruokintaa.

  4. Mahdollisuus useampaan ateriaan päivässä, jos olet pitkiä aikoja poissa kotoa: Hyvä kissan ruoka-automaatti antaa mahdollisuuden useampaan ateriaan päivässä, jotta kissasi saa ravintoa säännöllisesti ympäri vuorokauden.

  5. Helppo puhdistaa: Automaatti tulee olla helppo puhdistaa, jotta se pysyy hygieenisenä ja kissasi ei saa mahdollisia infektioita.