kissan herkut

Parhaat kissan herkut (2023) – TOP 5

Kissan herkut ovat ihanteellinen tapa ilahduttaa ja palkita lemmikkiäsi. Kissan herkut ovat olennainen osa monen kissanomistajan arkea. Nämä pienet ja maukkaat palkinnot eivät ainoastaan tarjoa herkkupaloja lemmikin nautinnoksi, vaan voivat myös toimia tehokkaina välineinä koulutuksessa ja aktivoinnissa. Kissan herkkujen valikoima on laaja ja markkinoilta löytyy lukemattomia vaihtoehtoja eri makuun ja ruokavaliovaatimuksiin sopien. On tärkeää valita herkut, jotka ovat sekä maukkaita että ravitsevia kissallesi.

Tässä pikalinkit haluamaasi kohtaan:

Paras kissan herkku

Smilla Dental Care Snacks Toothies

 • Todella maistuva hampaita hoitava herkku
 • Asiantuntijoiden kehittämä
 • Sisältää vitamiineja, tauriinia ja rasvahappoja
 • Vatsaystävällinen
 • Kätevä suljettava 125 g purkki

Paras luonnollinen kissan herkku

Cosma Snackies

 • Valmistettu kylmäkuivausmenetelmällä säilyttäen hyvä maku ja ravinteet
 • 100 % lihaa tai kalaa
 • Kätevä pakkaus
 • Maistuu nirsoimmillekin kissoille
 • Monta makuvaihtoehtoa

 • Kissojen kestosuosikki!
 • Rapea kuori ja kermainen täyte
 • Suljettava pussi
 • Monta makuvaihtoehtoa
 • Pussin rapina tuo kissan varmasti juosten luoksesi.

Paras rauhoittava kissan herkku

True Leaf Rauhoittava Kissan Herkku – 50 g

 • Rauhoittaa kissaa luonnollisella tavalla
 • Loistava herkku stressaavissa tilanteissa, esim. matkustamisen yhteydessä
 • Viljaton
 • Ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia väri- tai makeutusaineita
 • Tukee tervettä aivojen toimintaa

Paras nestemäinen kissan herkku

Churu Nestemäinen Kissan Herkku – Kana

 • Helppo tarjoilla lautaselta tai kädestä nuollen
 • Viljaton ja vähäkalorinen
 • Lisätty E-vitamiinia
 • Ei sisällä keinotekoisia säilöntäaineita

Herkut apuna kissan koulutuksessa

Kissan herkut eivät ole vain maukkaita palkintoja vaan myös tehokas työkalu koulutuksessa ja käytöksen muokkauksessa. Kun haluat opettaa kissallesi uusia temppuja tai vahvistaa hyviä tapoja, herkut voivat olla erinomainen kannustin ja motivointikeino.

Kissan kouluttaminen herkkujen avulla perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Tämä tarkoittaa, että kissa oppii toivottua käytöstä tai temppuja saaden palkkion, joka tässä tapauksessa on herkku. Kissan mieltämä palkinto, kuten maukas herkku, motivoi sitä toistamaan haluttua käytöstä ja oppimaan nopeammin.

Kouluttaessaan kissaa herkkujen avulla on tärkeää pitää mielessä muutamia perusperiaatteita. Valitse herkut, jotka ovat kissasi suosikkeja ja motivoivat sitä eniten. Jotkut kissat pitävät enemmän lihapohjaisista herkuista, kun taas toiset voivat olla innostuneita kalasta tai kasvipohjaisista vaihtoehdoista. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja ja tarkkaile, mitkä herkut saavat kissasi innostumaan eniten.

Anna herkut oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kun kissa suorittaa halutun käytöksen tai temppuja, palkitse sitä välittömästi herkulla. Tällä tavoin kissa yhdistää oikean käytöksen palkkioon ja oppii nopeasti, mitä odotat siltä.

On myös tärkeää käyttää herkkuja koulutuksen aikana rajoitetusti, jotta kissa ei tule liian riippuvaiseksi niistä. Koulutuksen edistyessä voit vähentää herkkujen käyttöä ja siirtyä kehumaan ja rapsuttamaan kissaa palkintona.

Kissan herkut voivat auttaa halutessasi parantaa käytösongelmia tai opettaessasi temppuja. Voit käyttää herkkuja kannustimena kissalle oppia esimerkiksi istumaan, tulemaan kutsuttaessa tai käyttämään raapimapuuta sen sijaan että raapii huonekaluja.

Kouluttaessa on tärkeää aloittaa yksinkertaisista asioista ja vähitellen edetä vaikeampiin temppuihin. Muista myös palkita ja kehua kissaa innokkaasti aina kun se tekee oikein.

kissan herkut

Kissan herkkujen käyttö koulutuksessa voi olla hauskaa sekä kissalle että omistajalle. Se vahvistaa sidettä kissan kanssa ja tarjoaa positiivisen ja rakentavan tavan kommunikoida lemmikin kanssa.

Muista kuitenkin olla kärsivällinen ja johdonmukainen koulutuksen aikana. Jokainen kissa oppii omassa tahdissaan, joten anna sille aikaa ja tue sitä positiivisella vahvistamisella ja herkuilla.

Koulutus herkkujen avulla ei ainoastaan paranna kissasi käyttäytymistä ja taitoja, vaan se myös vahvistaa kissan itsevarmuutta ja tarjoaa sille henkistä stimulaatiota. Jatkuvan oppimisen ja haasteiden tarjoaminen kissallesi pitää sen mielenkiinnon yllä ja auttaa pitämään sen aktiivisena ja onnellisena.

Joten seuraavan kerran kun haluat opettaa kissallesi jotain uutta tai vahvistaa hyvää käytöstä, tartu kissan herkkuihin ja aloita hauska ja palkitseva koulutusseikkailu yhdessä lemmikkisi kanssa!

Mitä tulee ottaa huomioon kissan herkkua ostaessa?

Kun valitset kissallesi herkkuja, on tärkeää ottaa huomioon sen terveys ja ruokavalio. Kissan herkut eivät saisi olla pelkästään maukkaita, vaan niiden tulisi myös olla ravitsevia ja sopivia kissan tarpeisiin. Tässä on muutamia tärkeitä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon kissan herkkuja valitessa.

Ainesosat: Tutki herkkujen ainesosaluettelo huolellisesti. Hyvät herkut sisältävät korkealaatuisia ja laadukkaita ainesosia. Varmista, että herkut eivät sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita, liiallista suolaa tai sokeria. Kissan herkkujen tulisi olla terveellisiä ja tarjota kissalle hyödyllisiä ravintoaineita.

Ruokavaliorajoitukset: Jos kissallasi on erityisiä ruokavaliorajoituksia, kuten allergioita tai ruoansulatusongelmia, valitse herkut, jotka sopivat sen tarpeisiin. On olemassa erityisiä herkkuja, jotka on valmistettu ottaen huomioon tiettyjen ruoka-aineiden välttäminen, kuten vilja, soija tai maitotuotteet.

Kalorit ja annoskoko: Kissan herkkujen kalorimäärä voi vaihdella suuresti. On tärkeää olla tietoinen herkkujen kaloripitoisuudesta ja annoskoosta, jotta voit tarjota niitä kissallesi sopivassa määrin.Liiallinen herkkujen antaminen voi johtaa painonnousuun ja lihavuuteen. Noudata valmistajan suosituksia annoskoosta ja huomioi myös kissan kokonaisruokavalio.

Pureskelun ja hammashoidon edistäminen: Jotkut kissan herkut on suunniteltu tukemaan kissan hampaiden terveyttä ja pureskelun tarvetta. Tällaiset herkut voivat auttaa ehkäisemään hammaskiveä ja ientulehduksia. Kiinnitä huomiota herkkujen koostumukseen ja valitse vaihtoehtoja, jotka edistävät terveitä hampaita ja ikeniä.

Valmistajan luotettavuus: Valitse herkut tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta. Tämä varmistaa, että herkut valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja hyvissä hygieniavaatimuksissa.

Kokeile erilaisia herkkuja ja tarkkaile kissasi reaktioita. Jokainen kissa on yksilöllinen, joten voit löytää juuri ne herkut, jotka saavat kissasi innostumaan ja samalla tarjoavat sille tarvittavat ravintoaineet ja terveyshyödyt.

Kissan herkut osana arkea

Kissan hemmotteluherkuilla on monenlaisia käyttötarkoituksia. Voit tarjota niitä palkkiona kouluttaessasi kissaasi tai luoda arkipäivän ylellisyyden tavallisen ruokavalion lisäksi.

kissan herkut

Kouluttaessasi kissaasi temppuihin, hiekkalaatikon käyttöön, sallittuun raapimiseen tai protestoimatta kuljetushäkkiin menemiseen, herkut voivat olla tehokas motivaattori. Monet kissat ovat halukkaampia noudattamaan toiveitasi, kun tietävät, että herkku odottaa palkintona.

Kissat ovat itsenäisiä olentoja, joten ei aina ole helppoa saada niitä tekemään haluamiasi asioita. Kokeile palkita kissaasi herkuilla, kun se tekee oikein, ja saatat huomata sen oppivan lopulta toteuttamaan toiveitasi. Oikein käytettynä ja hyviä valintoja tehden herkut voivat edistää myös kissan terveyttä.