Laadukkaita kissan kuivaruokia

Etsitkö laadukasta kissanruokaa? Lämpimästi suosittelen antamaan ystävällesi hyvälaatuista ruokaa, koska se vaikuttaa niin paljon hyvinvointiin ja terveyteen. Laadukkaaseen ruokaan laitettu raha voi hyvinkin tulla takaisin säästyneinä eläinlääkärikuluina. Ruoan merkitys sekä meidän ihmisten että eläinten hyvinvointiin on todella suuri ja et varmaan itsekään syö huonolaatuista ravintoköyhää ruokaa päivästä toiseen.

Yleistä Royal Caninista

Royal Canin – kissanruokasarjassa kaikki tarpeelliset ravintoaineet ovat mukana oikeassa suhteessa. Ruoassa on huomioitu kissan ikä, koko, fysiologinen tila ja rotu. Nämä kaikki asiat ovat tärkeitä kissan ravitsemuksessa. Royal Caninissa on jo yli 50 vuoden kokemus eläinten laadukkaasta ruokavaliosta. Ensimmäinen virallinen Royal Canin –ruoka valmistettiin vuonna 1968. Yritys tekee yhteistyötä johtavien eläinlääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja tuotekehitystä tehdään jatkuvasti. Yritys on sitoutunut ravitsemukselliseen laatuun ja tuoteturvallisuuteen. Ruokiin käytetään laadukkaita raaka-aineita ja esim. liha ja kala ovat peräisin elintarvikeketjusta. Ne hankitaan hyväksytyiltä toimittajilta läheltä tuotantolaitoksia. Näin taataan tuoreus, tuetaan paikallisuutta ja vähennetään hiilijalanjälkeä.

Kissan ruoka

Royal Canin –sarjasta löytyy laadukkaita ruokia sekä koirille että kissoille. Yritys ottaa huomioon todella monia asioita ja ainutlaatuisia tarpeita lemmikkien ravitsemuksessa. Ruokiin pyritään laittamaan täydellinen koostumus vitamiineja, antioksidantteja, kuituja, kivennäisaineita ja prebiootteja. Ruokia löytyy eri ikäisille ja eri rotuisille kissoille sekä moniin eri terveyshaasteisiin. Itse annoin Royal Canin –ruokaa edelliselle ragdollilleni munuaisten vajaatoimintaan ja olin todella tyytyväinen. Royal Caninilta löytyy yli 60 ravintovalmistetta eri rotujen vaatimiin erityistarpeisiin. Seuraavaksi muutama mielenkiintoinen poiminta laajasta valikoimasta aikuisille terveille kissoille. Haluan esitellä sellaiset ruoat, joita meidän kissataloudessa on käytetty hyvin tuloksin.

kissa

Laadukas ruoka ragdolleille

ROYAL CANIN® Adult Ragdoll -kuivaruoka on suunniteltu aikuisille yli 12 kk ikäisille ragdolleille. Ruoka sisältää omega 3 – ja omega 6 –rasvahappoja pitämään ihon ja silkkisen kauniin turkin terveinä. Ruoan sisältämä tauriini sekä EPA- ja DHA –rasvahapot tukevat sydämen toimintaa. Omega 3 –rasvahapot auttavat pitämään luuston ja nivelet terveinä. Tasapainoinen kivennäisainekoostumus auttaa virtsateiden hyvinvoinnissa. Vahva suositus tälle laadukkaalle kuivaruoalle kaikille aikuisille terveille ragdolleille. KLIKKAA TÄSTÄ OSTOKSILLE!

Hairball Care – karvapallojen vähentämiseen

Tämän kuivaruoan ravintoainekoostumus auttaa vähentämään karvapallojen muodostumista. Ruoka sisältää psylliumia ja liukenemattomia kuituja. Psylliumin kuoressa ja siemenissä olevat geeliytyvät kuidut yhdessä muiden kuitujen kanssa edistävät suoliston toimintaa ja näin kissan turkin nuolemisen yhteydessä sisälle menneet karvat poistuvat ulosteen mukana pois. ROYAL CANIN® Hairball Care -ruoka ehkäisee tehokkaasti karvojen kertymistä mahalaukkuun. Karvojen kertyminen mahalaukkuun aiheuttaa ruoansulatuskanavan vaivoja ja oksentelua. Tähän tuotteeseen olen myös ollut todella tyytyväinen ja voin suositella sitä. KLIKKAA TÄSTÄ OSTOKSILLE!

Hair & Skin Care – turkin ja ihon hyvinvointiin

Tämä ruoka hoitaa ja pitää turkin ja ihon hyvässä kunnossa. Siinä olevat ravintoaineet, proteiinit ja aminohapot tukevat turkin tervettä kasvua, vahvistavat ihon muodostamaa suojaa ja auttavat ihon uusiutumista. ROYAL CANIN® Hair & Skin Care – ruoka sisältää paljon kissan hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita ja muutaman viikon käytön jälkeen vaikutuksen voi huomata mm. kauniina turkin kiiltävyytenä. KLIKKAA TÄSTÄ OSTOKSILLE!

Terveelliseen ikääntymiseen

Tästä ruoasta voin jälleen antaa todella vahvan suosituksen, koska seniorini käytti tätä viimeisinä elinvuosinaan. ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ -kuivaruoka soveltuu yli 12-vuotiaille kissoille ja siinä on huomioitu ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet. Nappulat ovat todella herkullisia ja niissä on rapea pinta ja pehmeä sisus. Ruoka sisältää paljon antioksidantteja, mitkä tukevat terveellistä ikääntymistä. Kohtalainen fosforipoitoisuus tukee munuaisten toimintaa ja sehän on erityisen tärkeää senioreille. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan tätä ruokaa, jos taloudessasi on seniori 12+. KLIKKAA TÄSTÄ OSTOKSILLE!