automaattinen kissanvessa vertailu

Itsepuhdistuva kissanvessa (2024) – TOP 3

Päivitetty viimeksi 13.1.2024

Oletko harkinnut itsepuhdistuvaa kissanvessaa? Monien mielestä se on kissanomistajien pelastus ja suuri helpotus.

Itsepuhdistuva kissanvessa on innovatiivinen tuote, joka on suunniteltu helpottamaan kissanomistajien arkea. 

Perinteinen kissanhiekkalaatikko voi olla aikaa vievä ja epämiellyttävä siivottava, mutta itsepuhdistuvan kissanvessan avulla kissanomistajat voivat säästää aikaa ja vaivaa kissanhiekkalaatikon puhdistamisessa. 

Tämä teknologinen ratkaisu tarjoaa helpon ja kätevän tavan pitää kissanvessa puhtaana ja raikkaana. 

Arvosana: 9.8 /10

 • Helppo puhdistaa ja käyttää.
 • Ihanteellinen useamman kissan talouksiin.
 • Sopii yli 4 kuukauden ikäisille tai 1,5 kg painaville kissoille.
 • Automaattisten kissanvessojen huippuluokkaa.

Arvosana: 9.5 /10

 • Terveysmonitorin sisäänrakennettu sensori valvoo kuinka usein kissa käyttää vessaa.
 • Säännöllinen puhdistussykli.
 • Helppo ja ympäristöystävällinen jätteiden hävitys.
 • Mitat: kokonaismitat: P 55,5 x L 37 x K 6 cm, jäteastia: P 15 x L 35,5 x K 5,5 cm.
 • Väri: harmaa/valkoinen.

Arvosana: 9.4 /10

 • Sisällä oleva ritilä erottelee paakut puhtaasta hiekasta vessaa kääntämällä.
 • Ei vaadi paristoja tai muita virtalähteitä.
 • Mitat yhteensä: P 57 x L 50 x K 47 cm
 • Sisämitat ritilä mukaan lukien: P 35 x L 41 x K 46 cm
 • Värit:pohjalaatikko: vaaleanharmaa, kansi: kyyhkynharmaa.

Kenelle itsepuhdistuva kissanvessa on hyvä hankinta? 

Automaattinen kissanvessa sopii erityisesti, jos sinulla on kiireinen elämäntyyli tai olet usein poissa kotoa pitkiä aikoja. Itsepuhdistuva kissanvessa säilyy puhtaana pidemmän aikaa ja vähentää manuaalisen siivouksen tarvetta.

Jos sinulla on terveysongelmia tai fyysisiä rajoituksia, automaattinen kissanvessa voi helpottaa kissanvessan ylläpitoa. Sinun ei tarvitse taivutella tai kantaa raskaita säiliöitä, koska jätökset poistuvat automaattisesti.

Useamman kissan talouksissa automaattinen kissanvessa voi olla hyödyllinen, koska se pitää tehokkaasti hiekkalaatikon puhtaana, vaikka vessan käyttäjiä on monta. Tämä auttaa vähentämään hajujen muodostumista ja bakteerien leviämistä.

Automaattinen kissanvessa voi olla hyödyllinen, jos asut pienessä asunnossa tai jos olet erityisen hajuherkkä. Tämä vessatyyppi tarjoaa paremman hajunhallinnan kuin perinteinen hiekkalaatikko.

Teknologian ystävät ovat myös kiinnostuneet itsepuhdistuvista kissanvessoista. Jos olet kiinnostunut uusimmista teknologisista ratkaisuista ja automaatiosta, automaattinen kissanvessa voi olla jännittävä lisä kotiisi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisen kissanomistajan tarpeet ovat yksilöllisiä. Jotkut kissat saattavat olla arkoja tai pelokkaita itsepuhdistuvia kissanvessoja kohtaan ja toiset kissat voivat mieluummin käyttää perinteistä hiekkalaatikkoa. On tärkeää ottaa huomioon kissan mieltymykset ja tarpeet valittaessa kissanvessaa.

Tietoja parhaista automaattisista kissanvessoista

Arvosana: 9.8/10

Trixien itsepuhdistuva kissanvessa soveltuu erityisesti monikissatalouksiin. Se sisältää automaattisesti pyörivän rummun, joka puhdistaa hiekan jokaisen käytön jälkeen. Yhteensopiva tavallisen paakkuuntuvan hiekan ja muovipussien kanssa.

Arvosana: 9.5/10

PetSafe® ScoopFree® on itsepuhdistuva kissanvessa, joka tuo mukanaan vallankumouksellisen muutoksen lemmikkien hygieniatuotteisiin. Sisäänrakennettu terveysmonitori seuraa kissan vessankäyttöä ja näyttää tiedot, jotka voit tarvittaessa jakaa eläinlääkärin kanssa.

Arvosana: 9.4/10

Omega Paw Roll’n Clean on innovatiivinen kissanvessa, joka mullistaa siivousrutiinit tarjoamalla nopean ja vaivattoman puhdistusprosessin. Tämä automaattinen kissanvessa ei vaadi paristoja tai muita virtalähteitä toimiakseen. Käyttö on yksinkertaista: käännä vessaa pyöristetyn pohjan varassa oikealle, kunnes sen yläosa koskettaa lattiaa, ja palauta se sitten alkuperäiseen asentoonsa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Itsepuhdistuva kissanvessa on juuri sitä miltä kuulostaakin. Sinun ei tarvitse puhdistaa jätöksiä perinteisesti kissanhiekkalapiolla vaan vessa puhdistaa itse itsensä. Tämä tapahtuu yleensä elektronisesti tai mekaanisesti toimivien laitteiden avulla, jotka tunnistavat kissan läsnäolon, suorittavat hiekan seulonnan ja poistavat jätökset automaattisesti. Joissakin itsepuhdistuvissa kissanvessoissa on myös hajunsuodatusjärjestelmä, joka pitää hajut poissa huoneesta. Itsepuhdistuvat kissanvessat ovat yleistyneet viime vuosina ja tarjoavat kätevän ja helpon tavan kissanomistajille pitää kissanvessa puhtaana ja raikkaana.

Itsepuhdistuva kissanvessa sopii yleisesti ottaen kaikille kissanomistajille, jotka haluavat helpottaa kissanhiekkalaatikon siivoamista ja säästää aikaa ja vaivaa siinä. Erityisesti itsepuhdistuvan kissanvessan käyttö voi olla hyödyllistä niille, joilla on kiireinen aikataulu tai fyysisiä rajoitteita, jotka tekevät kissanhiekkalaatikon siivoamisesta hankalaa. Se on myös hyödyllinen niille, jotka haluavat pitää kissanvessan hajuttomana ja siistinä, sillä itsepuhdistuva kissanvessa poistaa kissanhiekan jätökset välittömästi, mikä auttaa pitämään huoneen puhtaana ja raikkaana. Vessassa on aina puhdas hiekka, mikä voi edistää kissan terveyttä. Itsepuhdistuvat kissanvessat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin perinteiset kissanhiekkalaatikot, joten se voi olla parempi vaihtoehto niille, jotka ovat valmiita sijoittamaan enemmän kissanvessaan.