latz

Vertailu : 5 parasta kissan märkäruokaa 2023

Kissan ruoka on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia ja terveyttä. Laadukkaan ja varsinkin kissalle maistuvan märkäruoan löytäminen voi olla haastavaa, koska markkinoilla on nykyään todella paljon vaihtoehtoja.

Onko kissasi nirso vai syökö se hyvin erilaisia ruokia? Yleensä monet kissat ovat aika nirsoja ja siksipä vaatiikin joskus kärsivällisyyttä ja monta kokeilua ennen kuin löytyy ruokia, jotka häviävät ruokakupista eikä niitä tarvitse laittaa vessanpönttöön. 

Tässä artikkelissa on vertailussa viisi kissanruokaa, jotka ovat saaneet kissaraadilta hyvät arvostelut ja jotka maistuvat myös meidän kissataloudessa.

Kissaraadin suosikki

Almo Nature, HFC, tonnikala ja katkaravut, 24 x 70 g

Meidän kissaperheen ehdoton lemppari ja ykköstuote! Yleensäkin kaikki, missä on tonnikalaa maistuu todella hyvin. Saatavilla sekä yksi purkki kerrallaan sekä 24 purkin säästöpakkaus. Lyhenne HFC tarkoittaa, että ruoan raaka-aineet on alun perin tarkoitettu ihmisravinnoksi eli kyseessä on laadukas kissanruoka. 

Ruoka sisältää tonnikalaa, katkarapua, kalalientä ja riisiä. Loistava herkullinen täydennysravinto, mistä kissa saa esim. kalsiumia, fosforia ja tauriinia. Tämä maku on vaativan kissaraadin ehdoton ykkönen eli lämmin suositus ja kannattaa testata!

Kissaraadin kakkosruoka eli tonnikalaa parhaimmillaan! Myös tästä löytyy yksittäisiä purkkeja sekä 24 purkin säästöpakkaus. Ruoan koostumus on selkeä ja loistava: sisältää 75 % Atlantin tonnikalaa ja lisäksi vain kalalientä ja hieman riisiä. Todella herkullinen kevyt koostumus ja loistava täydennysravinto kissallesi.

Paras ruoka nirsoille kissoille

 Feline Porta 21, tonnikala & Aloe Vera , 100 g

Paras valinta nirsolle kissalle! Laadukas ja maistuva ruoka sisältää hellävaraisesti kypsennettyä tonnikalaa ja maistuvaa aloe veraa. Luonnollisista aineksista valmistettu ruoka on hellävaraista herkkävatsaiselle kissallekin ja siinä ei ole lainkaan kemiallisia säilöntäaineita. 

Ruoka ei sisällä myöskään viljoja tai riisiä. Ruokaan lisätty A- ja E-vitamiineja, D3 –vitamiinia sekä tauriinia.  Loistava täydennysravinto erityisesti nirsoille ja herkkämahaisille aikuisille kissoille!

Hyvä valita jokaiseen kissaperheeseen! Minusta on tärkeää, että kissa on tottunut syömään myös sellaista ruokaa, mitä saa lähes jokaisesta lähikaupastakin. Itse annan kissoille sekä sellaisia merkkejä, joita löytyy vain laadukkaista eläinruokakaupoista että Latzia, jota saa kaikkialta. 

Tämä on tärkeää esim. matkoilla, jos sattuu matkalle varattu ruoka loppumaan kesken. Tässä original mixed –lajitelmassa on neljää erilaista ruokaa mureina paloina mehukkaassa hyytelössä. Tästä pakkauksesta löytyy lammasta, nautaa, kanaa ja kaniinia. Näistä kaikista tykätään meidän kissataloudessa! 

Tämä on täysravintoa, joka täyttää kissan päivittäisen ravinnontarpeen. Ruoka sisältää tasapainoisesti kivennäisiä ja vitamiineja. Lämmin suositus tälle pakkaukselle!

Laadukas täysravinto kasvavalle pennulle! Ruoka tukee pennun immuunijärjestelmää ja ruoansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja. Vahvojen luiden ja hampaiden kehittymisen takaa tasapainotettu mineraalikoostumus. Pakkauksessa on lajitelma kanaa ja merikalaa sisältäviä annosruokapusseja. Ruoalla on 100 % tyytyväisyystakuu!

Almo Nature

Tämä ruokamerkki on meidän perheen ehdoton lemppari ja luottotuote. Kaikki ragdollini ovat tykänneet siitä aina ja ruokakuppi kyllä tyhjenee kun tätä ruokaa laittaa tarjolle. Mutta tässä merkissä kuten kaikissa muissakin kissaruoissa kannattaa ostaa ensin pieni erä, vaikkapa vain yksi purkki ja katsoa tuleeko ruoka syötyä teidän perheessä, koska kissojen kanssa siitä ei voi olla koskaan varma! 

Kun ruoan menekki on varmistunut ostokset kannattaa tehdä isommissa säästöpakkauksissa, koska silloin saat ehdottomasti säästöä ruokamenoihin. Muistathan, että vaihtaessasi uuteen ruokaan tee se vähitellen jotta vältät herkkävatsaisilla kissoilla vatsan sekaisin menemisen.

Almo Nature on todella laadukas kissanruokasarja. Tuotteet ovat vatsaystävällisiä, viljattomia, gluteenittomia, lisäaineettomia, säilöntäaineettomia ja väriaineettomia. Valmistukseen käytetään tuoreita ja ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita. 

Ruoka kypsennetään omassa liemessään ja hellävarainen valmistustapa säilyttääkin hyvin mikroravinteet. Hyvin sulava Almo Nature –ruoka sopii myös herkkävatsaisille kissoille. Märkäruoasta kissa saa myös tarvitsemaansa nestettä, sillä kissan janontunnehan on heikko.

Feline Porta 21

Feline Porta 21 -merkin kissanruoat ovat valmistettu luonnollisista raaka-aineista ilman kemiallisia säilöntäaineita. Märkäruoat ovat täydennysravintoa, kun taas kuivaruoat tarjoavat täysravinnon ilman vehnää tai muita kotimaisia viljoja. Tämä merkki tarjoaa myös viljattomia vaihtoehtoja, jotka sopivat erityisesti herkkävatsaisille kissoille.

Latz

Latz-kissanruoka on monien kissojen suosikki, ja sen märkäruoat säästöpakkauksissa tarjoavat kattavan ravitsemuksen kissalle. Säästöpakkaus riittää pitkään yhdelle kissalle tai sopii monikissatalouksiin. Latz-kissanruoassa on useita makuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat vaihtelua kissan ruokavalioon. Annospussit pitävät ruoan tuoreena ja maistuvana. Latz-kissanruoat eivät sisällä väriaineita.

Hill’s

Tämä on myös todella laadukas kissanruokasarja. Ruoan tasapainotettu ravintoainekoostumus auttaa ylläpitämään elimistön terveyttä ja ruoansulatus voi hyvin laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta. Ruoka sisältää myös kalaöljystä saatavaa tärkeitä DHA-rasvahappoja. Lämmin suositus tälle laadukkaalle kissanruokasarjalle.